Reverta Facial Serenity gel en serum:
de doorbraak in huidverzorging uit de VS...


...nu beschikbaar voor alle mannen en vrouwen met rosacea in Nederland en België!

Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, of hoe oud je bent. Iedereen kan zijn of haar rosacea bedwingen op een 100% natuurlijke, effectieve manier. Want nu is Reverta Facial Facial Serenity serum en gel, de doorbraak in huidverzorging uit de VS, eindelijk ook voor iedereen in Nederland en België beschikbaar!

Reverta Facial Facial Serenity serum en gel zijn wetenschappelijk geformuleerd met 100% natuurlijke ingrediënten. Elk ingrediënt is uitgebreid getest: op zichzelf, maar ook in combinatie met andere ingrediënten. Wetenschappelijk, maar ook in de praktijk.

Het resultaat is een product dat 100% effectief én 100% veilig is, met 0% bijwerkingen. Je hebt geen doktersvoorschrift nodig.

Je kunt kiezen tussen een serum (voor de normale tot droge huid) of een gel (voor de normale tot vette huid).

Duurzame verlichting van alle rosacea-symptomen…

door slechts één alles-in-één serum of gel te gebruiken!

De meeste dagcrèmes, moisturizers, anti-aging serums, ontstekingsremmende crèmes en nachtcrèmes van de bekende merken bevatten grote hoeveelheden agressieve chemische ingrediënten.

Als je alles wat je dagelijks op je huid smeert bij elkaar optelt, is het geen wonder dat je gevoelige huid steeds geïrriteerder raakt.

Om die reden wordt vaak geadviseerd een huidverzorgingsproduct te kiezen met zo weinig mogelijk ingrediënten.

Het probleem is echter dat rosacea een huidconditie is met meerdere oorzaken en veel verschillende symptomen. Je hebt dus een formule nodig die alle facetten van rosacea van meerdere kanten aanpakt.

Reverta heeft het probleem opgelost door verschillende plantaardige ingrediënten te selecteren die elk op meerdere manieren effectief zijn voor rosacea en huidverbetering. Ze staan allemaal bekend om hun verdraagzaamheid, zelfs door de meest geïrriteerde huid.

Reverta Facial Serenity is hypoallergeen en dermatologisch getest. Reverta test nooit op dieren.

Reverta Facial Serenity: niet minder dan 18 natuurlijke, werkzame ingrediënten, 0% risico

Een product met slechts vijf ingrediënten waarvan er drie irriterend of schadelijk zijn voor mensen met rosacea doet meer schade dan een product met twintig ingrediënten waarvan er maar één irriterend of schadelijk is.

En een product met 18 actieve ingrediënten zoals Reverta Facial Serenity Gel, of zelfs 21 (Serum), waarvan geen enkele irriterend of schadelijk is, is veel werkzamer dan een product met slechts enkele actieve ingrediënten.

Bestel serum (normale tot droge huid) →
Bestel gel (normale tot vette huid) →

Eindelijk is er nu een alles-in-één, vrij verkrijgbare formule die alle facetten van rosacea bestrijdt!

Reverta Facial Serenity Gel bevat 18 effectieve, maar milde bioactieve ingrediënten uit de natuur. Reverta Facial Serenity Serum bevat er zelfs 21. Deze werken samen om de verschillende oorzaken en symptomen van rosacea aan te pakken. De ingrediënten versterken elkaars werking.

Reverta Facial Serenity is een 100% natuurlijk product dat zowel oorzaken als symptomen van rosacea effectief bestrijdt.

Reverta Facial Serenity remt ontstekingen, bestrijdt bacteriën, schimmels, huidmijt en andere ziekteverwekkers en rekent af met roodheid, couperose, pukkeltjes en jeuk. Het kalmeert en verfrist je huid, reguleert de talgproductie en maakt je huid weerbaarder.

Bovendien is Reverta Facial Serenity een multifunctionele alles-in-één huidverzorger: een moisturizer, dagcrème, en een anti-aging serum of gel.

Een persoonlijk bericht van Paul, eigenaar van Anti-rimpelcreme.nl

Ik heb zelf alle problemen meegemaakt waarmee rosacea gepaard gaat. Ik heb vele wanhopige pogingen gedaan om mijn rosacea onder controle te krijgen. En ik heb de ene na de andere teleurstelling moeten verwerken.

Alle pillen en crèmes die ik voorgeschreven kreeg, gaven me altijd hoop dat ik had afgerekend met rosacea.

Maar mijn klachten keerden altijd terug… nog erger dan voordat ik met het kuurtje begon.

Ik voelde me gevangen in het spinnenweb van de reguliere medische wereld en de farmaceutische industrie.

Door schade en schande ben ik erachter gekomen dat de meeste huisartsen en specialisten veel te weinig tijd hebben om zich te verdiepen in nieuwe kennis over rosacea en natuurlijke, veilige oplossingen hiervoor.

Hoeveel artsen hebben zelf last van rosacea en kunnen zich goed in de frustraties van hun patiënten inleven?

Daarom grijpen ze al snel naar de gemakkelijke, maar op termijn schadelijke uitweg van zware medicatie.

Na al die jaren gemodder met alle gangbare medicatie voor rosacea die mijn dermatologen voorschreven, was ik het meer dan zat. Ik besloot het heft zelf in handen te nemen.

Ik heb jarenlang onderzoek gedaan naar de oorzaken van rosacea en de voor- en nadelen van verschillende remedies.

Uiteindelijk vond ik in het land van de onbegrensde mogelijkheden – de VS – Reverta, een nichemerk dat zich heeft gespecialiseerd in natuurlijke, effectieve huidverzorgingsproducten.

De wetenschapper die na jaren uitgebreid onderzoek en testen Reverta Facial Serenity heeft gecreëerd, is biochemicus en medisch bioloog met decennialange ervaring als laborant voor grote Amerikaanse farmaceutische bedrijven.

Hij weet als geen ander dat het enige belang van de farmaceutische industrie het behalen van grote winsten is.

En dat zij er dus belang bij hebben dat we jarenlang dure pillen slikken en medicinale crèmes gebruiken die tijdelijk helpen, maar het probleem uiteindelijk verergeren.

Zo houden ze ons levenslang verslaafd aan hun medicijnen.

Deze wetenschapper heeft zelf jaren last gehad van rosacea. Een betere motivatie om de ultieme oplossing te vinden is er niet.

Daarom is hij voor zich zelf begonnen en is hij zijn eigen nichemerk begonnen.

Na een lange weg van ”vallen en opstaan” heeft de wetenschapper achter Reverta een baanbrekende formule ontwikkeld om rosacea daadwerkelijk blijvend onder controle te krijgen.

Reverta Facial Serenity heeft me zo goed geholpen dat ik dit product eerst heb laten uitproberen door familie, vrienden en kennissen met rosacea.

Zij waren net zo enthousiast over de resultaten als ik. Al hun frustraties met het onder controle krijgen van rosacea behoren tot het verleden.

Daarom heb ik besloten Reverta Facial Serenity zelf te gaan importeren zodat heel Nederland en België kunnen profiteren van dit fantastische product.

Reverta Facial Serenity serum en gel zijn absoluut vrij van agressieve of irriterende chemicaliën en parabenen. Reverta Facial Serenity is 100% veilig en daarom ideaal om dagelijks te gebruiken.

Reken dus af met je roodheid, irritatie en andere huidproblemen. En dat allemaal zonder recept van de huisarts, zonder bijwerkingen, zonder pillen, zonder bezoek aan apotheek of schoonheidssalon!

Met Reverta Facial Serenity kun je eindelijk je rosacea en je schaamte achter je laten… voorgoed!

Doorbreek de vicieuze cirkel van rosacea-uitbraken!

De meeste mensen met rosacea hebben een overgevoelig immuunsysteem, een snel geïrriteerde huid en niet goed functionerende bloedvaatjes vlak onder de huid. Uitbraken van rosacea komen en gaan en volgen elkaar steeds sneller op.

Als je rosacea hebt, zit je gevangen in een vicieuze cirkel:

 • Het begint met een verzwakte huidbarrière en daardoor minder bescherming tegen bacteriën en andere factoren die opvlammingen uitlokken.
 • Je huid en je immuunsysteem reageren overgevoelig op allerlei triggers, resulterend in blozen, roodheid en couperose.
 • Er ontstaan steeds meer ontstekingen die leiden tot pukkels en puistjes en de conditie van je bloedvaatjes onder de huid verder verslechteren.
 • Je huid en je bloedvaatjes verouderen sneller dan normaal. Dit verzwakt de huidbarrière verder en zo is de vicieuze cirkel rond.

Reverta Facial Serenity is speciaal samengesteld om deze vicieuze cirkel van rosacea en die vervelende, gênante uitbraken in elk stadium voorgoed te doorbreken:

Stap 1: Herstelt de verzwakte huidbarrière en maakt de huid weerbaarder

Verkleint de kans op nieuwe opvlammingen van rosacea

Iedereen met rosacea kan het beamen: het risico op een uitbraak zit in een klein hoekje. Pittig eten, een paar glazen wijn, hete thee, de zon of zelfs harde wind… Als je rosacea hebt, dan weet je dat je huid gevoelig is voor allerlei verschillende omgevingsfactoren die uitbraken kunnen veroorzaken.

De oplossing van dit probleem lijkt zo eenvoudig: een dagcrème die een barrière legt om je huid te beschermen!

Wat is het probleem?

 
Helaas blijkt meer dan 80% van alle mensen met rosacea ook gevoelig te zijn voor gewone huidverzorgingsproducten, zo blijkt uit onderzoek van de Amerikaanse National Rosacea Society. Zij krijgen een branderig en prikkend gevoel en jeuk na gebruik van gewone huidverzorgingsproducten.

In bijna de helft van de gevallen is er geen aantoonbaar ontstekingsproces. Een mogelijke verklaring voor de overgevoeligheid en alle huidirritaties is een minder goed functionerende huidbarrière.

De voordelen van Reverta Facial Serenity

 
De pH-waarde van de huid is bij veel mensen met rosacea zuurder dan normaal. Reverta Facial Serenity herstelt de pH-waarde weer naar een gezonde waarde. Dit maakt de huid veel weerbaarder.

Bovendien heeft Reverta bij de formulering van de Facial Serenity serum en gel zuivere, natuurlijke ingrediënten gekozen die je huid maximaal beschermen en de natuurlijke barrièrefunctie van je huid versterken, met minimale kans op overgevoeligheidsreacties.
 

Het resultaat?

 
Een gezonde, beschermende huidbarrière die het natuurlijke vochtgehalte van je huid vasthoudt en de invasie van bacteriën, virussen en schimmels voorkomt. Reverta Facial Serenity rekent af met alle ziekteverwekkers nog voordat je immuunsysteem in actie hoeft te komen.

Stap 2: Vermindert overgevoeligheid en allergische reacties van de huid

Vermindert blozen, roodheid en couperose

Bij rosacea functioneren de bloedvaatjes in je gezicht minder goed. Roodheid en couperose zijn onder andere het gevolg van allergische reacties op triggers uit je omgeving en je emoties.
 

Een overgevoelig immuunsysteem en teveel histamine

 
Onderzoek heeft uitgewezen dat mensen met rosacea meer mestcellen hebben in de huid rond hun bloedvaten en zenuwen. Mestcellen geven onder andere histamine af. Dat is een stof die een rol speelt bij ontstekingen.
 

Histamine is onderdeel van je immuunsysteem en is betrokken bij allerlei allergische reacties. Je lichaam maakt histamine aan als het “denkt” dat er ontstekingen zijn. Alle bekende “triggers” van rosacea kunnen de aanmaak van histamine stimuleren. Bepaalde voedingsmiddelen zoals tomaten, oude kaas, vis, chocolade en wijn bevatten ook veel histamine.

Histamine zet de bloedvaten wijd open. Dit veroorzaakt het blozen en de couperose (gezwollen en gesprongen adertjes) waarmee rosacea gepaard gaat. Als je last hebt van rosacea kan een te grote hoeveelheid histamine leiden tot opkomende vlammende roodheid.

Het verwijden van de bloedvaatjes zorgt ervoor dat er meer bloed naar de weefsels kan stromen, zodat er op de plek van de ontsteking meer immuuncellen hun werk kunnen doen. Als dit (te) vaak gebeurt, worden er nieuwe bloedvaten en nieuwe zenuwen aangemaakt.
 

Waarom gebeurt dit?

 
Simpelweg omdat het menselijk lichaam zich altijd probeert aan te passen aan de omstandigheden. Het lichaam “denkt” dat er een goede reden is voor de verhoogde toevoer van bloed. De aanleg van nieuwe zenuwen en bloedvaten is een natuurlijk proces dat je lichaam gebruikt om bijvoorbeeld ontstekingen te genezen en weefsel te herstellen na verwonding.

Hoe vaker je aderen in je gezicht vol met bloed stromen, hoe meer nieuwe zenuwen en bloedvaten er worden aangelegd. Dit maakt het immers gemakkelijker om nog meer bloed met ontstekingsremmende stoffen naar je gezicht te laten stromen.
 

Het gevolg?

 
Je gaat steeds vaker blozen. Uiteindelijk ontstaat couperose en blijvende roodheid. Op sommige plekken wordt de huid dikker door een overmatige afzetting van bindweefsel.

De toename van bloedvaten en zenuwen kan weer leiden tot een heel gevoelige huid die gemakkelijk weer gaat blozen, omdat daar niet veel meer voor nodig is. Zo zitten mensen met rosacea gevangen in een vicieuze cirkel. Daarom is het belangrijk om de productie van histamine in je huid zoveel mogelijk af te remmen.

De voordelen van Reverta Facial Serenity

 
Reverta Facial Serenity bevat een grote hoeveelheid natuurlijke antihistamines, zoals cederhout, reishi paddenstoel, druivenpitextract, zoethoutwortel, patchoeli-olie, pompoenpitten (rijk aan magnesium), tea trea olie, kurkuma, alsem, Q10 en witte thee. Deze ingrediënten brengen je mestcellen tot rust en dempen de afgifte van histamine.

Doorbreek eindelijk de vicieuze cirkel van je rosacea-uitbraken.
Probeer nu Reverta Facial Serenity drie maanden vrijblijvend uit.
Niet tevreden? Geld terug!

Bestel serum
(normale tot droge huid) →
Bestel gel
(normale tot vette huid) →

Stap 3: Vermindert en voorkomt ontstekingen van huid en bloedvaatjes

Vermindert bultjes en pukkeltjes en verbetert de conditie van bloedvaatjes

Een kenmerk van rosacea is dat je huid door het minste of geringste ontstoken raakt. Eerst raken de bloedvaatjes vlak onder het oppervlak van je huid ontstoken. En na verloop van tijd wordt de conditie van die adertjes steeds slechter.
 

Langdurige ontsteking leidt tot permanente schade

 
De langdurige en steeds terugkerende ontsteking van je bloedvaatjes brengt je huid en je bloedvaatjes na verloop van tijd permanente schade toe. Je bloedvaten kunnen zich steeds minder goed ontspannen en samentrekken. De wanden tussen aangrenzende bloedvaten gaan steeds meer scheurtjes vertonen.

Dit alles resulteert in zichtbare adertjes in je gezicht (couperose), bloedpropjes, verminderde toevoer van zuurstof in het huidweefsel en minder effectieve verwijdering van afvalstoffen. Door de ontsteking kunnen bultjes (papels) en puistjes (pustels) ontstaan.

Zo ontstaat dus steeds meer schade aan de gezondheid en het functioneren van je huid. Je voelt steeds weer die tintelende warmte onder je huid. Wat nog erger is, is dat de permanent verwijde bloedvaatjes (couperose) steeds zichtbaarder worden. De huid wordt op steeds meer plaatsen hard en dik en vertoont steeds meer onregelmatige, rode plekken, en vaak ook bultjes, puistjes en pukkels.

De voordelen van Reverta Facial Serenity

 
Reverta Facial Serenity bevat een hele reeks ingrediënten die samenwerken om ontsteking van de huid te genezen.

Bovendien remt Reverta Facial Serenity nieuwe ontstekingen af, om zo schade op lange termijn te verminderen.

Stap 4: Gaat vroegtijdige veroudering van bloedvaatjes en huid tegen

Effectieve anti-aging zonder nieuwe opvlammingen te veroorzaken

Wat vaak wordt vergeten – of wat mensen met rosacea liever niet willen horen – is dat de continue staat van ontsteking van de huid ervoor zorgt dat de huid veel sneller veroudert dan normaal.
 

Wat is het probleem?

 
De chronische ontsteking beschadigt niet alleen de bloedvaatjes onder je huid, maar ook de elastine- en collageenmatrix.

Die beschadigingen vormen de hoofdoorzaak van versnelde veroudering van huid en bloedvaatjes. Het gezicht van rosacea-patiënten veroudert zodoende in sneltreinvaart.

Helaas zijn de meeste anti-aging producten van gangbare merken te agressief voor rosacea-gevoelige huid. Ze bevatten agressieve chemische ingrediënten die de ontsteking alleen maar verergeren.
 

De voordelen van Reverta Facial Serenity

 
Reverta Facial Serenity bevat specifieke anti-aging ingrediënten die:

 • de collageen- en elastine-matrix die de huid en bloedvaatjes ondersteunt beschermen en herstellen,
 • de huid van de noodzakelijke voedingsstoffen voorzien,
 • de huid optimaal hydrateren,
 • beschadiging door vrije radicalen afremmen,
 • fijne lijntjes en rimpels verminderen,
 • UV-schade beperken,
 • de huid helderder en egaler maken.

Conclusie: Reverta Facial Serenity combineert krachtige anti-aging eigenschappen met het terugdringen van rosacea en andere tekenen van een ontstoken huid.

De formule van Reverta Facial Serenity is zorgvuldig gekozen om de vicieuze cirkel van rosacea in elk stadium te stoppen:

 • 1

  Herstelt de verzwakte huidbarrière.

  Vergoot de weerbaarheid van je huid.

 • 2

  Vermindert de overgevoeligheid en de allergische reacties van je huid.

  Rekent af met blozen, aanhoudende roodheid en gesprongen adertjes. Je huid komt weer tot rust.

 • 3

  Gaat ontsteking van je huid tegen.

  Bestrijdt puistjes en pukkels en problemen met je bloedvaatjes.

 • 4

  Revitaliseert en verjongt je huid.

  Beschermt tegen vrije radicalen, een andere belangrijke trigger van overgevoeligheid en ontstekingen. Je huid gaat weer stralen van gezondheid!

quote-tip

"Serum is zeker een aanrader en service is gewoon geweldig!"


 

Ik was al tevreden over Reverta anti-aging crème.


Nu heb ik ook het serum besteld. Ook deze is superzacht, zeker een aanrader.


Sinds kort heb ik de bodylotion voor eczeem besteld, omdat ik heel erge droge benen heb. Dit is ook super, smeert gemakkelijk in en je huid blijft goed gehydrateerd.


Ik ben dus heel tevreden over de Reverta producten.


Dan heb ik het nog maar alleen over de producten gehad ☺


De service is gewoonweg geweldig, supersnelle reactie, goed advies, snelle levering, top, top, top!!

- Sonja Gysels, Antwerpen

Dé doorbraak in huidverzorging uit de VS - nu exclusief voor de Benelux bij ons verkrijgbaar!

 • Doorbreek nu voorgoed de vicieuze cirkel van rosacea – in elk stadium!
 • Duurzame verlichting van alle rosacea-symptomen
 • Keuze tussen gel voor normale tot vette huid, en serum voor normale tot droge huid
 • Met maar liefst 18 (gel) c.q. 21 (serum) 100% natuurlijke, bewezen effectieve ingrediënten
 • Bevat ook een groot aantal effectieve anti-aging ingrediënten die de versnelde huidveroudering een halt toe roepen
 • Frisse, natuurlijke geur van witte thee
 • Probeer Reverta Serenity Serum of Gel nu drie maanden uit. Niet tevreden? Geld terug!
Serum in winkelwagen
(voor normale tot droge huid) →
Gel in winkelwagen
(voor normale tot vette huid) →

Bestel direct twee stuks en pak extra voordeel!

Reverta Facial Serenity Serum
x 2
49,95per stuk
 • Rijke formule met maar liefst
  21 natuurlijke ingrediënten

  Geschikt voor mannen en vrouwen
  met een normale tot droge huid

  Bespaar ruim 10 euro extra
  bij aankoop van twee stuks!

  Nu met gratis verzending
  (Nederland en België)
Bestel duo-pack serum
(normale tot droge huid) →
Reverta Facial Serenity Gel
x 2
45,-per stuk
 • Trekt supersnel in

  Geschikt voor mannen en vrouwen
  met een normale tot vette huid

  Bespaar bijna 10 euro extra
  bij aankoop van twee stuks!

  Nu met gratis verzending
  (Nederland en België)
Bestel duopack gel
(normale tot vette huid) →