Reverta Serenity gel en serum:
het geheim zit hem in de 100% natuurlijke, effectieve ingrediënten...

Reverta Facial Serenity Gel bevat niet minder dan 18 natuurlijke ingrediënten. En in Reverta Facial Serenity Serum zitten er maar liefst 21. Hun bijzondere werking is wetenschappelijk en in de praktijk bewezen. Bovendien versterken ze elkaars effectiviteit zonder de huid te irriteren.

Dit is wat ze in synergie allemaal doen:

 • 1. De huidbarrière herstellen en versterken
 • 2. De huid tegen overgevoeligheidsreacties en huidirritaties beschermen
 • 3. Ontstekingen remmen
 • 4. Huidmijt uitschakelen
 • 5. De conditie van de bloedvaatjes onder de huid verbeteren
 • 6. De collageen- en elastine-matrix van huid en bloedvaatjes versterken
 • 7. Puistjes en pukkeltjes (acne) bestrijden
 • 8. Beschadigingen van de huid verminderen en herstellen.
 • 9. De aanmaak van talg reguleren
 • 10. De huid kalmeren, verfrissen en verzachten
 • 11. Langdurig en diep hydrateren
 • 12. Zwellingen van de huid (oedeem) verminderen en de verharde huid verzachten
 • 13. De huid zuiveren en van binnenuit reinigen
 • 14. De huid ondersteunen bij zonnebrand
 • 15. De huid verjongen, vernieuwen en revitaliseren (anti-aging)

Geen enkel ander huidverzorgingsproduct bevat zo'n breed scala aan 100% natuurlijke en effectieve ingrediënten als Reverta Serenity Serum en Gel.
Probeer nu vrijblijvend!

Serum (normale tot droge huid)
3 maanden op proef →
Gel (normale tot vette huid)
3 maanden op proef →

1. Ingrediënten die de huidbarrière herstellen en versterken

Reverta Facial Serenity bevat een groot aantal krachtige, natuurlijke ingrediënten die in synergie werken om je huidbarrière sterker te maken.

Zoals fucoidan, een glyconutriënt uit bruine algen en bruin zeewier zoals kombu en wakame, maar ook reishi, een geneeskrachtige paddenstoel. Deze in Azië zeer populaire ingrediënten vergroten niet alleen de weerbaarheid van je huid, maar versterken ook de conditie en vitaliteit van je huid.

Een groot aantal antioxidanten in Reverta Facial Serenity herstelt de normale pH-waarde van je huid. Een gezonde pH-waarde vormt een belangrijke verdediging tegen ziekteverwekkers.

Witte thee en alsem herstellen de normale immuniteit van je huid. Cederhout, mastische gom, tea trea olie, provitamine B5 en coenzym Q10 werken samen om de gezondheid van je huid te verbeteren. Ten slotte vormen extracten van grapefruit- en pompoenpitten een effectieve verdedigingslinie tegen beschadigingen van de huid en ongewenste indringers.

2. Ingrediënten die de huid tegen overgevoeligheidsreacties en huidirritaties beschermen

Reverta Facial Serenity bevat een uitgekiende combinatie van natuurlijke, bioactieve antihistaminen. Zoethoutwortel, reishi paddenstoel, provitamine B5 en coenzym Q10 maken je huid veel minder gevoelig voor irritaties.

Komkommer, zoethoutwortel, poempoenpitten, reishi paddenstoel, tea trea olie, kurkuma, witte thee en provitamine B5 werken in harmonie samen om huidirritaties en roodheid te verminderen.

3. Antimicrobiële en ontstekingsremmende ingrediënten

Deze natuurlijke, bioactieve ingrediënten werken samen en versterken elkaars werking om de ontsteking van bloedvaatjes af te remmen:

Bacteriedodende ingrediënten.

Reverta Facial Serenity bevat maar liefst 13 natuurlijke antiseptische, desinfecterende ingrediënten die in synergie de slechte bacteriën op de huid doden. Deze bacteriën zijn een belangrijke oorzaak van rosacea-uitbraken en andere huidontstekingen. De goede bacteriën die juist nuttig zijn om een goede huidconditie te behouden, worden zoveel mogelijk met rust gelaten.

Schimmeldodende, antivirale en andere antimicrobiële ingrediënten.

In tegenstelling tot antibiotica of andere veelgebruikte producten voor rosacea, bestrijden natuurlijke ingrediënten in Reverta ook virussen, schimmels en andere potentieel ziekteverwekkende micro-organismen die de gezondheid van de huid kunnen aantasten.

4. Huidmijtdodende ingrediënten

De demodex huidmijt is een van de mogelijke aanstichters van rosacea.

Daarom bevat Reverta Facial Serenity tea tree olie en vitamine E, twee natuurlijke ingrediënten waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het de Demodex huidmijt doodt – zonder bijwerkingen!

5. Ingrediënten die de conditie van de bloedvaatjes onder de huid verbeteren

Natuurlijke ingrediënten in Reverta Facial Serenity gaan de verwijding van bloedvaatjes onder de huid tegen en versterken de conditie van de adertjes. Hierdoor worden bij langdurig gebruik de zichtbare, opgezwollen rode adertjes en de permanente rode vlekken van de huid zichtbaar verminderd. Daarnaast wordt de kans op snel en langdurig blozen merkbaar gereduceerd.

Bovendien bevat Reverta Facial Serenity een heel scala aan werkzame stoffen die de bloedvaatjes meer stevigheid geven en zo de kans op couperose, blozen en aanhoudende roodheid verminderen.

Probeer nu Reverta Facial Serenity drie maanden vrijblijvend uit.
Bevat niet minder dan 18 natuurlijke en effectieve ingrediënten.
 
Niet tevreden? Geld terug!

Bestel serum
(normale tot droge huid) →
Bestel gel
(normale tot vette huid) →

6. Collageen- en elastine-opbouwende ingrediënten

Uitbraken van rosacea tasten ook de extracellulaire matrix (bestaande uit collageen en elastine) van de huid aan. Collageen is essentieel voor de stevigheid van je huid en elastine voor de soepelheid. Wanneer collageen en elastine verzwakt zijn, ziet de huid er slap uit en verschijnen er steeds meer fijne lijntjes en rimpels.

Bovendien – en misschien nog wel belangrijker voor mensen met couperose en rosacea – leidt de acheruitgang van de collageen- en elastinevezels tot een steeds zwakkere ondersteuning van de bloedvaatjes onder de huid. Daardoor kunnen bloedvaatjes gaan lekken en ontstaat couperose en aanhoudende roodheid.

Reverta Facial Serenity herstelt het collageen en de elastine weer tot natuurlijke, gezonde niveaus. Dit maakt de huid weerbaarder, zodat uitbraken van rosacea minder kans krijgen.

Verder krijgen de kwetsbare bloedvaatjes onder de huid hun natuurlijke ondersteuning weer terug, waardoor de kans op roodheid vermindert. Bovendien zijn de ingrediënten die het collageen en de elastine van je huid versterken een belangrijk wapen tegen veroudering van je huid.

7. Ingrediënten die puistjes en pukkeltjes (acne) bestrijden

Veel mannen en vrouwen hebben wel eens last van acne, ook als ze volwassen zijn.

Ook veel mensen met rosacea hebben regelmatig last van acne rosacea, oftewel puistjes en pukkeltjes. Reverta Facial Serenity bevat niet minder dan twaalf natuurlijke ingrediënten die de oorzaken én symptomen van acne en acne rosacea bestrijden.

8. Ingrediënten die beschadigingen van de huid verminderen en herstellen

Veel mensen zijn bang dat rosacea hun huid blijvend beschadigt.

Reverta Facial Serenity bevat een combinatie van ingrediënten die erom bekend staan dat ze beschadigingen van de huid verminderen en herstellen. Denk hierbij aan beschadigingen en oneffenheden veroorzaakt door UV-schade, pukkeltjes en puistjes en zichtbaar vergrote poriën.

Mastische gom, patchouli-olie, provitamine B5 en co-enzym Q10 verzachten, herstellen en beschermen droge, schrale, gebarsten huid (inclusief lippen) en maken deze weer glad. Extracten van pompoen- en grapefruitpitten beschermen de huid tegen verdere beschadingen.

9. Talgregulerende ingrediënten

Botanische ingrediënten in Reverta Facial Serenity werken samen om de talgafscheiding te reguleren en te normaliseren. Dit stelt je huid in staat om een natuurlijke verdediging te vormen tegen de omgevingsinvloeden die rosacea kunnen veroorzaken.

Bovendien zorgt Reverta Facial Serenity er voor dat de Demodex huidmijt, een van de mogelijke oorzaken van rosacea, minder kans krijgt zich te voeden met overmatige talg.

10. Kalmerende, verfrissende en verzachtende ingrediënten

Reken af met dat vervelende brandende, jeukende gevoel!

Reverta Facial Serenity bevat een uitgekiende combinatie van werkzame stoffen die de geïrriteerde, vermoeide huid verkoelen, verfrissen en tot rust brengen.

Zo werken mastische gom en patchouli-olie verzachtend. Extracten van komkommer en pompoenpitten verkoelen, verfrissen en kalmeren de huid, samen met provitamine B5. Extracten van cederhout, geranium en zoethoutwortel verminderen samen met tea trea olie de jeuk.

Reverta Facial Serenity bevat 100% natuurlijke plantaardige extracten,
essentiële oliën en antioxidanten (anti-aging).
 
Nu drie maanden op proef!

Bestel serum
(normale tot droge huid) →
Bestel gel
(normale tot vette huid) →

11. Langdurig en diep hydraterende ingrediënten

Fucoidan gaat vochtverlies van je huid tegen. Bovendien hydrateren maar liefst zes natuurlijke ingrediënten in Reverta Facial Serenity de gevoelige huid diep en langdurig, zonder een vettig gevoel achter te laten.

Reverta Facial Serenity voedt en hydrateert je gevoelige huid zonder opvlamminen te veroorzaken.

12. Ingrediënten die zwellingen van de huid (oedeem) verminderen en de verharde huid verzachten

De verhoogde bloedtoevoer tijdens het blozen en opvlammingen van rosacea leidt tot een toename van vocht in je huidweefsel. Dit vocht hoopt zich sneller op dan je lymfestelsel kan afvoeren.

De zwellingen (oedeem) dragen weer bij aan verdikking en verharding van je huidweefsel.

Reverta Facial Serenity bevat zoethoutwortel en andere plantaardige ingrediënten die de vervelende zwellingen verminderen, hard huidweefsel weer zacht en soepel maken, en tegelijkertijd de roodheid terugdringen.

13. Ingrediënten die de huid zuiveren en van binnenuit reinigen

Iedereen heeft de Demodex huidmijt op en in de huid zitten. Mensen met rosacea hebben echter veel tien keer zoveel van deze huidmijt. Nu komt een misschien wat onsmakelijk verhaal. De huidmijt heeft geen anus en kan zodoende zijn ontlasting niet kwijt. Zijn buik zwelt daardoor steeds meer op. Uiteindelijk gaat de mijt dood.

Tijdens de ontbinding komt de ontlasting van de mijt in één keer in een van je poriën terecht. Je kunt je voorstellen dat de ontlasting van een groot aantal dode mijten zodoende een immuunreactie, ontsteking en beschadiging van je huid veroorzaakt.

Daarom is een goed gereinigde huid extra belangrijk voor iedereen die rosacea heeft.

Extracten van cederhout, geranium, pompoenpitten, reishi en kurkuma zuiveren de huid en reinigen de huid van binnenuit. Bovendien zorgt de natuurlijke tea trea olie in Reverta Facial Serenity ervoor dat de huidmijt zich minder goed kan vermenigvuldigen.

14. Ingrediënten die de huid ondersteunen bij zonnebrand

Schade door UV-stralen (zonnebrand) is een van de grootste veroorzakers van vroegtijdige huidveroudering. Maar zonnebrand speelt ook een rol bij rosacea.

Rosacea komt het meest voor bij personen met een lichte huidskleur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat schade aan de huid veroorzaakt door UV-stralen van de zon of zonnebank een belangrijke rol speelt bij rosacea. Er zijn zelfs vele gevallen bekend waarbij rosacea zich acuut ontwikkelde na overmatige blootstelling aan de zon.

De gevolgen van UV-schade en rosacea versterken elkaar. UV-gerelateerde huidschade kan de reactie van je immuunsysteem triggeren. Zodoende kan UV-schade rosacea opstarten én laten voortduren. UV-schade zorgt voor meer ontstekingen, vaatverwijding en groei van nieuwe bloedvaatjes. UV-schade kan dus indirect leiden tot het ontstaan van couperose en aanhoudende roodheid, twee primaire kenmerken van rosacea.

Natuurlijke extracten van komkommer, zoethoutwortel, reishi paddenstoel en witte thee in Reverta Facial Serenity zijn op diverse manieren effectief tegen beschadigingen door UV-straling. Ze beschermen tegen “photo-aging” d.w.z. vroegtijdige veroudering en DNA-beschadiging ten gevolge van UV-stralen van de zon.

Daarnaast dragen ze bij aan het herstel van de schade aan huid en DNA veroorzaakt door UV-stralen. Bovendien verminderen de ingrediënten in Reverta Facial Serenity roodheid van de huid, of die nu door zonnebrand of rosacea is veroorzaakt.

15. Krachtige antioxidanten en andere anti-aging ingrediënten die de huid verjongen, vernieuwen en revitaliseren

Reverta Facial Serenity verjongt, vernieuwt en revitaliseert de huid. De bioactieve, natuurlijke antioxidanten en andere bioactieve anti-aging ingrediënten in Reverta Facial Serenity bestrijden allerlei tekenen van huidveroudering. Ze zorgen voor een aanzienlijke vertraging het verouderingsproces van de huid. Ze doen dit op verschillende manieren:

 • Bestrijden en neutraliseren schadelijke vrije radicalen die de huid anders zouden verouderen.
 • Zorgen voor herstel en groei van huidcellen.
 • Werken als een natuurlijke, milde scrub en stimuleren de afvoer van dode huidcellen.
 • Beschermen de kern van de huidcellen op DNA-niveau.
 • Voorkomen het verkorten van telomeren en houden daarmee DNA en huid jong. De lengte van telemoren is een maatstaf voor het ouder worden van genen.
 • Verminderen fijne lijntjes en rimpels, inclusief kraaienpootjes.
 • Versterken elastine en zorgen zo voor meer elasticiteit en souplesse. Je huid wordt soepeler, glanzender en stralender.
 • Verminderen pigmentvlekken en maken de huid helderder. Een combinatie van twaalf verschillende natuurlijke ingrediënten maakt de teint egaler. Zo bevat reishi paddenstoel in Reverta Facial Serenity een 100% natuurlijke, stabiele en veilige vorm van kojinezuur (kojic acid).

  Kojinezuur remt de overproductie van melanine (pigment) in je huid af. Pigmentvlekken (levervlekken, ouderdomsvlekken) bevatten teveel aan melanine vergeleken met de gezonde huid erom heen. Kojinezuur zorgt dus voor het opbleken van deze donkere vlekken en daarmee voor een meer egale teint. Kojinezuur is een gunstig, natuurlijk alternatief voor gevaarlijke en vaak giftige chemische bleekmiddelen voor de huid, zoals hydrochinon (hydroquinone) die mogelijk kanker veroorzaken.

  Bovendien bevat reishi betaglucaan. Deze polysaccharide staat bekend om haar krachtige anti-aging effecten en zorgt voor een jeugdige uitstraling.

 • Bestrijden effectief de glycatie van de huid en haar beschadigende effecten. Er is sprake van glycatie als suikermoleculen zich verbinden aan het collageen en elastine in je huid. Glycatie veroorzaakt verslapping van je huid, fijne lijntjes en rimpels. Bovendien tast glycatie de conditie van de bloedvaatjes vlak onder je huid aan.

  Essentiële vetzuren, co-enzym Q10, witte thee extract, grapefruitpitten, pompoenpitten, hyaluronzuur en andere ingrediënten in Reverta Facial Serenity vertragen veroudering van de huid én bestrijden onderliggende oorzaken van huidproblemen zoals rosacea.

 • Rijke bron aan natuurlijke, bioactieve voedingsstoffen die je huid voeden. Dermatologen weten dat je goede voedingsstoffen niet alleen via voeding moet binnenkrijgen, maar ook direct via je huid.

  Een gezonde huid heeft verschillende voedingsstoffen nodig, en die biedt Reverta Facial Serenity meer dan welk ander huidverzorgingsproduct. Reverta Facial Serenity bevat een heel scala aan voedingsstoffen die je huid goed kan gebruiken, zoals antioxidanten, polyphenolen, vitamines (B, C, D, E), mineralen (magnesium, zink, selenium), essentiële vetzuren en aminozuren.

Reverta Facial Serenity verbetert de conditie van de huid aanmerkelijk

Reverta Facial Serenity is effectief maar kent geen bijwerkingen.

Dat is goed nieuws voor alle mannen en vrouwen met rosacea! Zij hebben immers een gevoelige, geïrriteerde en vaak ontstoken huid, waardoor ze veel andere huidverzorgingsproducten vaak niet goed kunnen verdragen.

Je hoeft niet langer te lijden onder het ongemak en de schaamte die rosacea met zich meebrengt.

Je bent het aan jezelf verplicht om Reverta Facial Serenity op zijn minst een paar maanden te proberen!

Nu drie maanden op proef: niet tevreden, geld terug!

Bestel serum (normale tot droge huid)
Bestel gel (normale tot vette huid)

Speciale aanbieding:
bestel nu twee flacons en bespaar extra!

Extra voordeel als u twee flacons serum of gel bestelt!

Gratis verzending (Nederland en België)

Bestel 2 x serum (normale tot droge huid) voor slechts € 49,95 per stuk
Bestel 2 x gel (normale tot vette huid) voor slechts € 45,- per stuk